Matematik

Gustavs svømmetræning 3.5

26. august 2017 af Jones2929 - Niveau: 9. klasse

Hej. jeg er ved at lave afleveringen "matematisk problemregning december 2013", hvor jeg er kommet til oppgave 3.5. Her er det selveste kurven jeg har lidt svært ved at aflæse. 

file:///C:/Users/bruger/Downloads/131125-FSA-Matematisk-problemloesning%20(1).pdf

Man kan se den på side 8 i linket. Den viser, hvor mange der er under den procent, der vises. så 100-75=25, svarende til, hvor mange der er højere end 174cm ved 15 år for eksempel. Det jeg har svært ved at regne ud er, hvad det giver, når man kommer ned under 50%. For 100-97=3, så det er 3%, der er den højde. men under 50% bliver det mærkeligt fordi, 100-25=75% også


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2017 af swpply (Slettet)

Hej jeg vil rigtig gerne hjælpe dig. Men du linket til dokuments placering på din harddisk og den kan jeg af gode grunde ikke tilgå.

Prøv enten at uploade et screenshot at opgaven til denne tråd, eller linke til hjemmeside adresse hvor dokumentet kan downloades fra :-)


Svar #2
26. august 2017 af Jones2929

https://www.uvm.dk/-/media/filer/uvm/udd/folke/fap13/emsb-december-2013/131125-fsa-matematisk-problemloesning.pdf?la=da


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. august 2017 af StoreNord

Gustav ligger på 75% kurven (blå); og 3 år efter er hans højde næsten 183 cm.


Skriv et svar til: Gustavs svømmetræning 3.5

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.