Matematik

Aflevering !! :(

27. august 2017 af masterofempire (Slettet) - Niveau: A-niveau

Bestem vha f'(x) lokale ekstrema for f(x)=2sin(x)-x, xE(-pi;pi), og tegn grafen

Har prøvet at løse den i så lang tid nu.. Er der nogen der kan hjælpe? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2017 af JG0005 (Slettet)

du finder ekstrema ved at differentiere funktion, sæt det lige med 0 og løs for x:

solve(f'(x)=0,x)  for x=-pi..pi


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. august 2017 af StoreNord

Den afledede af sin(x) et cos(x).Aflevering !!.png

Vedhæftet fil:Aflevering !!.png

Skriv et svar til: Aflevering !! :(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.