Matematik

Differentialregning uhj

29. august 2017 af MetteJensen99 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Er der, en der kan hjælpe med opgave 7, 8 og 9?

Jeg er lidt usikker på, om jeg har regnet det korrekt. 

Forsæt god aften:)

Vedhæftet fil: mat.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2017 af Number42 (Slettet)

7:  \frac{24 ( 8+ Ln(x))^{11}}{x}

8: -5-\frac{12}{x^7}+ 3 e^{4x} x^2+ 4 e^{4 x} x^3+ \frac{-7+ 2x}{2 \sqrt{-7x+x^2}}

9: e^{x-0,8 x^2}(1-1,6 x)


Skriv et svar til: Differentialregning uhj

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.