Matematik

Hjæælp integraler haster!!!!!!!!!

31. august 2017 af iisommerii (Slettet) - Niveau: A-niveau

opgave 1

 \intxln(3x^2 + 5) dx, t = 3x^2 + 5


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2017 af SuneChr

Ja, og da har vi
xdx = 1/6dt.
Erstat nu  xdx  i integralet og erstat ligeledes (3x2 + 5)


Svar #2
31. august 2017 af iisommerii (Slettet)

det var ikke den opgave jeg mente jeg havde brug for hjælp til det var den her

\int?(1/x ln x)dx , t = lnx


Skriv et svar til: Hjæælp integraler haster!!!!!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.