Matematik

Algebra

03. september 2017 af sibo0001 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har en ligning som lyder sådan  3·(2+5)2

 3·(2+5)2

 3·(2+5)(2+5)

 3·(4+10+10+25)

12+30+30+75

145

Jeg tror ikke mine mellemregninger er rigtige 


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. september 2017 af fosfor (Slettet)

12+30+30+75=147

Ellers rigtigt, men man behøver ikke gange parentesen ud:

3·(2+5)2
3·72
3·49
147


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. september 2017 af mathon

Det er ikke en ligning
men en reduktion:

                                    \small 3(2+5)^2=3\cdot 7^2=3\cdot 49=3\cdot (50-1)=150-3=147


Skriv et svar til: Algebra

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.