Matematik

Redusering

04. september 2017 af Bang7812 - Niveau: A-niveau

Jeg skal redusere dette udtryk 

(b-2a)^2 + (-4+aX-4-a)-(b+1)^2


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2017 af Eksperimentalfysikeren

(b-2a)^2 + (-4+aX-4-a)-(b+1)^2

Brug kvadratsætninger på første og anden parentes og træk de to gange -4 sammen til -8.


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. september 2017 af VHBS (Slettet)

hvad er det nu lige kvadratsætninger er?


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. september 2017 af OliverHviid

1. sætning: (a+b)^2=a^2+b^2+2ab

2. sætning: (a-b)^2=a^2+b^2-2ab

3. sætning: (a+b)(a-b)=a^2-b^2


Skriv et svar til: Redusering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.