Matematik

Bestem forskrift

06. september 2017 af linimuzz (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej,

Jeg har lidt udfordringer med vedlagte matematikopgave..er der en som kan hjælpe med at løse den?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2017 af mathon

                \small y=300\cdot \left (\left ( \frac{982}{300} \right )^\frac{1}{50} \right )^x


Svar #2
06. september 2017 af linimuzz (Slettet)

Tusind tak for svaret, må jeg sprøge hvordn du finder frem til dette? Vil virkelig gerne lære hvordan man gør


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. september 2017 af fosfor (Slettet)

y = bax
hvor b er begyndelsesværdi (ved x=0) som er 300.

Du har
982 = 300 a50

Isoler a


Svar #4
06. september 2017 af linimuzz (Slettet)

Tusind tak for hjælpen :) 


Skriv et svar til: Bestem forskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.