Matematik

trigonometri

07. september 2017 af Laurawedel (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg er helt lost ift. til opgave 2 for man kan da ikke udregne a (katete) hvis b er ukendt og de eneste faktorer som man har er 90 grader og kvadratroden af 13 ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. september 2017 af SuneChr

1)     https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1771071  # 3
2)    Løs
               a^{2}+\left ( a+1 \right )^{2}=\left ( \sqrt{13} \right )^{2}


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. september 2017 af Mathias7878

a^2 +(a+1)^2 = (\sqrt{13})^2

a^2 +(a+1)*(a+1)= (\sqrt{13})^2

a^2 +a^2+2a+1= (\sqrt{13})^2

2a^2+2a+1= (\sqrt{13})^2

...

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. september 2017 af mathon

             \small 2a^2+2a+1= (\sqrt{13})^2\; \; \; \; \; \; a>0


Skriv et svar til: trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.