Fysik

Paradisiske bølgebevægelser. hjææælp

11. september 2017 af farvel2468 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogle dejlige mennesker, som kunne hjælpe med denne opgave!!

Adam og Eva holder i hver sin ende af en 4,0 meter lang snor. 

Adam frembringer en harmonisk bølge ved at bevæge sin ende af snoren op og ned med en periode på T=0,25 s. Efter et tidsrum på 0, 21 s mærker Eva bølgen nå frem. 

A) Hvad er farten af den frembragte bølge på snoren?

B) Hvad er Bølgelængden?


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. september 2017 af peter lind

A) v=4/0,21 m/s

B) Bølegelænde ganget frekvens = v. Freekvens=1/0,25 Hertz


Svar #2
12. september 2017 af farvel2468 (Slettet)

Hvad er formlen så for a)


Brugbart svar (1)

Svar #3
12. september 2017 af peter lind

Længde/tid


Svar #4
12. september 2017 af farvel2468 (Slettet)

Og i b) er det v=λ⋅f ik?


Skriv et svar til: Paradisiske bølgebevægelser. hjææælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.