Matematik

vektor

17. september 2017 af adammx (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan løser man sådan en vektor?

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. september 2017 af mathon

a)
                       \small 2\cdot \overrightarrow{a}=2\cdot \begin{pmatrix} 1\\3 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 2\\6 \end{pmatrix}

                       \small -3\cdot \overrightarrow{b}=-3\cdot \begin{pmatrix} 1\\3 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} -3\\-9 \end{pmatrix}


Svar #3
17. september 2017 af adammx (Slettet)

tak for hjælpen, men skal der ikke bruges koordinaterne (-2,1) ved -3*b?


Brugbart svar (1)

Svar #4
17. september 2017 af mathon

Jo selvfølgelig :-):

                       \small \small -3\cdot \overrightarrow{b}=-3\cdot \begin{pmatrix} -2\\1 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 6\\-3 \end{pmatrix}


Skriv et svar til: vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.