Matematik

Lineære funktioner

18. september 2017 af janiw (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej er der ikke nogen der kan hjælpe mig med disse opgaver?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. september 2017 af mathon

Opgave 1

                         \small \small f(x)=y =\mathbf{\color{Red} a}x+b

  \small \mathbf{\color{Red} a} kaldes hældningskoefficienten.


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. september 2017 af mathon

Opgave 3

     Brug punkt-hældnings-formlen 
     for en ret linje gennem \small (x_o,y_o) med hældningstal \small a

                      \small y-y_o=a(x-x_o)


Skriv et svar til: Lineære funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.