Matematik

Lineære funktioner opgave

18. september 2017 af janiw (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej er der noget da kan hjælpe mig med disse opgaver. Har brug for hjælp til 5,4 ,6 og 7 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2017 af Moderatoren


Svar #2
18. september 2017 af janiw (Slettet)

har lavet de opgaver???

Brugbart svar (0)

Svar #3
18. september 2017 af mathon

Opgave 5

            Hvordan ser man, om hældningstallet for en ret linje er positivt eller negativt?


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. september 2017 af mathon

opgave 4

                     Ud fra punkterne \small (2,5) og \small (3,7) kan du bestemme \small a og \small b\small y=ax+b
   og
   derefter anvende:
                                          \small y=a\cdot x+b
   samt
                                          \small x=\frac{y-b}{a}

                  


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. september 2017 af mathon

Opgave 6

                    fejl i 2., 4. og 5. linje


Svar #6
18. september 2017 af janiw (Slettet)

Kan du forklare mig hvorfor der er fejl??

Brugbart svar (0)

Svar #7
18. september 2017 af mathon

Opgave 6
                            \small 3x+2(x+1)+7=5

                            \small 3x+2x+2+7=5

                            \small 5x+9=5

                            \small 5x=-4

                            \small x=-\tfrac{4}{5}


Skriv et svar til: Lineære funktioner opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.