Matematik

Bevis for f(x+2)

18. september 2017 af Andrellen - Niveau: C-niveau

Hej 

har lige brug for hjælp til at bevise denne liniære funktion 

f(x+2)=ax+b

Er ny på gym og har ik fattet denne opg. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2017 af fosfor (Slettet)

Skriv hele opgaven


Brugbart svar (1)

Svar #2
18. september 2017 af mathon

            \small \small f(x+2)=a(x+2)+b=\left (ax+b \right )+2a=f(x)+2a


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. september 2017 af mathon

eller
               \small \Delta y=a\cdot \Delta x

               \small \Delta y=a\cdot2
hvoraf:
               \small \small f(x+2)=f(x)+\Delta y=f(x)+2a
 


Svar #4
18. september 2017 af Andrellen

Hele opg:

Hvad ændres y med, hvis x vokser med 2(vink: Udregn f(x+2))


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. september 2017 af SuneChr

# 0
f (x + 2) er ikke lig med ax + b ,   som du har skrevet.
f (x) = ax + b    og af denne forskrift skal man afbilde (x + 2) i  f (x + 2)


Svar #6
18. september 2017 af Andrellen

Er jeg indforstået med, det er forkert formuleret kam jeg godt se;)

Skriv et svar til: Bevis for f(x+2)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.