Matematik

En der kan hjælpe med denne her opgave?

21. september 2017 af johanwlarsen13377 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har brug for en lille guide til hvordan man laver denne her opgave :) 


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. september 2017 af Mathias7878

(x1,y1) = (100,30000)

(x2,y2) = (150,25000)

a)

a = \frac{y2-y1}{x2-x1} = \frac{25000-30000}{150-100} = \frac{-5000}{50} = -100

b = y1-ax1 = 30000-(-100*100) = 30000 +10000 = 40000

Dvs

D(x) = -100x+40000

- - -

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. september 2017 af Mathias7878

Efterspørgslen ved en pris på 75 kr. pr. stk. findes ved at indsætte x=75 ind i D(x)

D(75) = -100*75 + 40000 = -7500 + 40000 = 32500

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. september 2017 af Soeffi

Vedhæftet fil:1775487.png

Svar #4
21. september 2017 af johanwlarsen13377 (Slettet)

Tak alle sammen 


Skriv et svar til: En der kan hjælpe med denne her opgave?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.