Matematik

Realværdi

27. september 2017 af 17P (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hvad er realværdien af sin(2t)


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2017 af swpply (Slettet)

Tænker du på realdelen ?

Hvis ja, så er realdelen af det komplekse tal z = x+iy, givet ved x. Tilsvarende er imaginærdelen af det komplekse tal y.


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. september 2017 af fosfor (Slettet)

sin(2t)  =  cosh(2*Im(t))*sin(2*Re(t))  +  i (sinh(2*Im(t))*cos(2*Re(t)))

Dvs.   Re(sin(2t)) = cosh(2*Im(t))*sin(2*Re(t))


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. september 2017 af Therk

Der blev virkelig ydet en indsats, da spørgsmålet blev skrevet.

;)


Skriv et svar til: Realværdi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.