Fysik

Kinematik

03. oktober 2017 af Kristensenalex - Niveau: B-niveau

Hjælp søges :-)

Et frit faldende legeme bevæger sig 320 m.

Find faldtiden samt sluthastigheden.


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2017 af mathon

                      1/2 a · t2 + v0·t - |Δh| = 0

                           -v0 + sqrt( v02 + 4·(1/2)a·|Δh| )
                      t = -----------------------------------------
                                                 a


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. oktober 2017 af mathon

hvis v0 = 0
                          
                      t = sqrt( 2·|Δh| / g)


Svar #3
03. oktober 2017 af Kristensenalex

Hvordan regner man så sluthastigheden ud?


Svar #4
03. oktober 2017 af Kristensenalex

Har fundet ud af det :-) 


Skriv et svar til: Kinematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.