Matematik

opsparing og lån

09. oktober 2017 af inumads (Slettet) - Niveau: C-niveau

en persn planlægger at spare 2000.,kr op hvert år i 10 år  renten er 3 1/2 pr halvår  hvor meget er der sparet op efter 10 år  

imidlertid er der ikke indbetalt tre sidste gange hvor meget er der sparet op efter 10år


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2017 af mathon

Opsparingsformlen:
                                       \small A_n=y\cdot \frac{(1+r)^n-1}{r}

                                       \small A_{10}=2000\cdot \frac{1{.}071225^{10}-1}{{0{.}071225}}        da \small 1{.}035^2=1{.}071225


Skriv et svar til: opsparing og lån

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.