Matematik

opsparing og lån

09. oktober 2017 af inumads (Slettet) - Niveau: C-niveau

en familie ønsker at spare op til udbetaling på et hus og de ønsker at have 120000,.-kr  om 6 år hvor meget skal spares op i hvert kvartal når renten er 2  1/2% pr kvartal


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2017 af mathon

6 år er 24 kvartaler:

Opsparingsformlen:
                                       \small A_n=y\cdot \frac{(1+r)^n-1}{r}

                                        \small y=\frac{A_n\cdot r}{(1+r)^n-1}

                                        \small \small y=\frac{1{.}2\cdot 10^5\cdot 0{.}025}{\left (1{.}025^{24}-1 \right )}


Svar #2
19. oktober 2017 af inumads (Slettet)

en funktion f har regneforskriften 

f(x) = X3-2x

          x-1

angiv Difinitionmængde (f)

beregn ved brug af lommeregner f(2) f(3) f(1.53) f(10.5)

          


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. oktober 2017 af mathon

Hvad betyder
                                 

f(x) = X3-2x

          x-1      ??


Skriv et svar til: opsparing og lån

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.