Matematik

Trigonometri i maple

11. oktober 2017 af Larxx - Niveau: B-niveau

Er der en som der kan forklare mig hvad jeg gør forkert?

Ved godt at mit svar er hel forkert.

Vedhæftet fil: 1.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. oktober 2017 af mathon

Opgave 1.

          \small C=\sin^{-1}\left ( \frac{6{.}55}{7{.}00} \cdot \sin(82^\circ)\right )

           \small A=180^\circ-\left ( 82^\circ+C \right )


Skriv et svar til: Trigonometri i maple

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.