Fysik

Atomfysik

12. oktober 2017 af Line19010 - Niveau: B-niveau

Hej, jeg sidder med to quiz spørgsmål som jeg ikke helt kan finde ud af, er der evt. nogle som kan hjælpe og hjælpe med at forklare hvordan jeg skal gøre ?

jeg vedlægger screenshots.

på forhånd tak:) 


Svar #1
12. oktober 2017 af Line19010

andet spørgsmål :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. oktober 2017 af mathon

Første spørgsmål:
                                   \small \lambda =\frac{c}{f}


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. oktober 2017 af mathon

Andet spørgsmål:
                                   \small \small E_{foton} =h\cdot f


Svar #4
12. oktober 2017 af Line19010

men vil du ikke forklare hvordan man gør muligvis med nogle andre tal? :) 


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. oktober 2017 af mathon

         c=2{.}99792\cdot 10^8\;\tfrac{m}{s}                    EM-bølgers vakuumhastighed

         h=6{.}62607\cdot 10^{-34}\;J\cdot s           Plancks konstant

         f\; \textit{er oplyst i opgaverne.}


Svar #6
12. oktober 2017 af Line19010

ville hvordan man gjorde så svarede ikke? men hvordan finder jeg lambda ? så jeg kan bruge det i formlen?


Svar #7
12. oktober 2017 af Line19010

hvor har du de tal fra ? :) 


Brugbart svar (0)

Svar #8
12. oktober 2017 af mathon

                   \lambda \; \textit{skal ikke findes men beregnes.}


Brugbart svar (0)

Svar #9
12. oktober 2017 af mathon

#7
                    \textit{De st\aa r i din fysikbog.}


Svar #10
12. oktober 2017 af Line19010

okay er med nu.. haha tak :D 


Svar #11
12. oktober 2017 af Line19010

kan du tilfældigvis også hjælpe med denne?


Svar #12
12. oktober 2017 af Line19010

and this :)?


Svar #13
12. oktober 2017 af Line19010

har fundet ud af det :) men tak for hjælpen :) 


Skriv et svar til: Atomfysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.