Fysik

idealgasligning

16. oktober 2017 af brormand12 - Niveau: B-niveau

håber at der nogen der kan hjælpe!

Omskriv idealgasloven til V som funktion af T, og find et teoretisk udtryk for hældningskoefficienten. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. oktober 2017 af mathon

                \small V(T)=\left ( \frac{n\cdot R}{p} \right )\cdot T


Skriv et svar til: idealgasligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.