Matematik

opgave matematik.

17. oktober 2017 af OceaniaSun (Slettet) - Niveau: A-niveau
Er der nogen der kan hjælpe mig med denne opgave.
Antallet af rygere på verdensplan steg fra 721 .mig rygere i 1980 til 967 mIo. rygere i ek2012.
I en model antages det,at antallet af rygere på verdens plan er vokset eksponentielt efter 1980
verdens befolkningstal kan in modellen beskrives med N(t)=1245/1+1.74e^-0.0273t. Hvor N (t) betegner verdens befolkningstal (mål i mio) til tidspunktet målt i år efter 1980.
A. Benyt modellen til at bestemme en forskrift for en funktion g,som angiver andelen af rygere på verdensplan til tiden til, og bestem det årstal hvor andelen af rygere på verdensplan er mindst.

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. oktober 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. oktober 2017 af mathon

   Løs
                 \small y=721\cdot (1+r)^x

                                                          når y er antal mio rygere og x er antal år efter 1980.


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. oktober 2017 af mathon

   Løs
                 \small \small 967=721\cdot (1+r)^{32}

                 


Skriv et svar til: opgave matematik.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.