Matematik

Bestem forskriften for funktionen f.

18. oktober 2017 af chiladak - Niveau: A-niveau

Hej

Jeg har lidt problemer med denne opgave, så det ville være vildt rart hvis der var nogen der ville bruge et øjeblik til at forklare det. 

Grafen for den lineære funktion f skærer første aksen i x=5 og andenaksen i y=10

Bestem en forskrift for f. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. oktober 2017 af guuoo2 (Slettet)

du har to punkter på kurven (x1,y1) = (0, 10) og (x2,y2) = (5, 0)


Skriv et svar til: Bestem forskriften for funktionen f.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.