Matematik

Differentialregning

20. oktober 2017 af Andreassø (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hjælp!!!!

Nogle der kan hjælpe med denne opgave? plz


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2017 af Craoder (Slettet)

Har du prøvet at differentiere funktionen?

Hvis differentialkvotienten er negativ over et bestemt interval, er funktionen aftagende. Er differentialkvotienten derimod positiv over et interval, er funktionen voksende.


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. oktober 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. oktober 2017 af mathon

\small g{\, }'(x)=-\frac{1}{2\sqrt{x}}-\frac{1}{x^2}=-\left ( \frac{1}{2\sqrt{x}}+\frac{1}{x^2} \right )

hvor
                              \small \frac{1}{2\sqrt{x}}+\frac{1}{x^2}>0


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.