Fysik

Spektralanalyse

23. oktober 2017 af hejsss (Slettet) - Niveau: B-niveau

hjælp

indsæt en formel hvor du viser hvordan du kan finde bølgelængden udfra denne formel  Efoton=Em-En=h*f


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2017 af peter lind

h*f =h*c/λ hvor λ er bølgelængden


Svar #2
29. oktober 2017 af hejsss (Slettet)

tak 


Skriv et svar til: Spektralanalyse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.