Fysik

energiniveaudiagram

28. oktober 2017 af Claussssi (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, nogle der kan hjælpe med at forklare dette diagram? På forhånd Tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2017 af mathon

       


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. oktober 2017 af mathon

Diagrammet viser hydrogenatomets fotonenergier i eV ved elektronovergang fra et energiniveau til et andet.

                \small E_{foton}=-13{.}6\;eV\cdot \left (\frac{1}{n^2}-\frac{1}{m^2} \right )\; \; \; \; \; \; n,m\in \mathbb{N}\; \; \wedge\; \; n<m


Svar #3
28. oktober 2017 af Claussssi (Slettet)

Kan du komme med en lidt uddybende forkalring på det?


Skriv et svar til: energiniveaudiagram

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.