Matematik

Trekant

31. oktober 2017 af annomumie (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvad er formlen for at finde højden i en trekant? Hvad er Sinus, Cosinus og Tangenz? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2017 af fosfor (Slettet)

Kommer an på hvad man kender i forvejen


Svar #2
31. oktober 2017 af annomumie (Slettet)

Hvis man kender lænden på alle tre linjer i trekanten..?


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. oktober 2017 af mathon

                 \small h_a=b\cdot \sin(C)=c\cdot \sin(B)

                 \small h_b=a\cdot \sin(C)=c\cdot \sin(A)

                 \small h_c=a\cdot \sin(B)=b\cdot \sin(A)


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. november 2017 af Cupcake2002 (Slettet)

Læs om sinus og cosinus her: http://www.webmatematik.dk/lektioner/matematik-c/trigonometri/cosinus-og-sinus


Skriv et svar til: Trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.