Matematik

Minimering af materialeforbrug

06. november 2017 af saranielsen123 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe med en konklusion på denne opgave? Jeg er lidt usikker på, hvad det egentlig er, jeg har fundet ud af. 

Vedhæftet fil: Popcornbæger.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2017 af Sveppalyf (Slettet)

Du har lavet en fejl der hvor du indsætter h = 2/x2 i udtrykket for A. Det skal give A = 8/x + x2.

Men ellers er konklusionen at du minimerer papforbruget til fremstillingen af bægrene ved at lade bundens kantlængde have den værdi du finder i (1) (som har enheden dm) samt den tilhørende højde som du finder med h = 2/x2 hvor du så indsætter x-værdien fra (1).


Skriv et svar til: Minimering af materialeforbrug

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.