Fysik

kosmologi

11. november 2017 af Line19010 - Niveau: B-niveau

Hej jeg vedlægger mit spørgmål:) nogle som kan hjælpe ?


Svar #1
11. november 2017 af Line19010

:)


Svar #2
11. november 2017 af Line19010

og et andet spørgsmål :)


Svar #3
11. november 2017 af Line19010

og et tredje :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. november 2017 af MatHFlærer

Den første

z=\frac{\lambda-\lambda_0}{\lambda_0}=\frac{466-641}{641}=-0.27301

Så vi kan bestemme galaksens fart.

v=0.27301\cdot 3.00\cdot 10^5km/s=81903.00000km/s


Svar #5
11. november 2017 af Line19010

kan du også hjælpe med de to andre?:)


Skriv et svar til: kosmologi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.