Matematik

Hjælp til bevis med vektorer

14. november 2017 af frederasmussen - Niveau: A-niveau

Jeg har problemer med at bevise følgende (se vedhæftet fil).

Håber nogle kan hjælpe!


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2017 af fosfor (Slettet)

bevise hvad


Svar #2
14. november 2017 af frederasmussen

Dette


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. november 2017 af fosfor (Slettet)

\\\det(a,b)^2=(a_xb_y-a_yb_x)^2=(a_xb_y)^2+(a_yb_x)^2-2a_xb_ya_yb_x \\(a\cdot b)^2=(a_xb_x+a_yb_y)^2=(a_xb_x)^2+(a_yb_y)^2+2a_xb_xa_yb_y \\ \\|a|^2=a_x^2+a_y^2 \\|b|^2=b_x^2+b_y^2 \\ \\\text{}\quad\quad\det(a,b)^2+(a\cdot b)^2 =\quad\quad\quad(a_xb_y)^2+(a_yb_x)^2 +(a_xb_x)^2+(a_yb_y)^2 \\|a|^2+|b|^2=(a_x^2+a_y^2)(b_x^2+b_y^2)=(a_xb_x)^2+(a_xb_y)^2 +(a_yb_x)^2+(a_yb_y)^2


Skriv et svar til: Hjælp til bevis med vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.