Matematik
hjæælp
17. november 2017 af
medinaa22
-
Niveau: B-niveau
Hej er der nogle der kan hjælpe med opgave 3 i vedhæftede fil??
Vedhæftet fil: Skærmbillede 2017-11-17 kl. 00.25.22.png
Svar #1
17. november 2017 af Sveppalyf (Slettet)
Man ganger med skalafaktoren:
|AC1| = 2 * |AC| = 2 * 5 = 10
Man bruger Pythagoras:
52 + |BC|2 = 62 <=>
|BC| = √11
Skriv et svar til: hjæælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
