Fysik

Isoler

18. november 2017 af Claussssi (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan isolere jeg r^2 i denne formel? plzz


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2017 af mathon

                                   


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. november 2017 af mathon

                                       \small r^2=\frac{L}{4\pi \cdot l}


Skriv et svar til: Isoler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.