Fysik

Spejling og brydningen

19. november 2017 af Haaaaaaa (Slettet) - Niveau: B-niveau

God søndag alle sammen

Jeg har prøvet at løse den opgave,men ved ikke hvorden bruger man formel med afspejiling og afbrydningen.

hjælp gerne


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2017 af swpply (Slettet)

Hej, jeg kan gerne gøre et forsøg ;-)

Men jeg kan desvære ikke åbne .docx filer. Så hvis du isteder kan uploade dokumentet som eks. .pdf istetedet, så ville det være fedt.


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. november 2017 af peter lind

Der er da kun noget om brydning. Brug sin(i1)/sin(i2) = v1/v2 = n2/n1 = n12


Svar #3
19. november 2017 af Haaaaaaa (Slettet)

Jeg har lavet den til pdf


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. november 2017 af swpply (Slettet)

Perfekt, du skal bruge en afart af Snell's lov:

v_2\sin(i) = v_1\sin(b)


Skriv et svar til: Spejling og brydningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.