Matematik

Komplekse tal - Hjælp tak :)

30. november 2017 af Mm98 - Niveau: A-niveau

Hej allesammen! Jeg har stærkt brug for jeres hjælp til den allersidste opgave i min rapport. 

Det handler om komplekse tal, og jeg forstår ikke rigtigt, hvad jeg skal gøre. Filen er vedhæftet. Jeg skal lave Øvelse 14, og jeg har lavet øvelse 13 færdig. :) Håber i kan hjælpe

Opg:
Vis ved at generalisere ud fra eksemplet overfor, at hvis a \geq 0, så er \sqrt{-a}=\sqrt{a*i}

Vedhæftet fil: 2017-11-30.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2017 af peter lind


Svar #2
30. november 2017 af Mm98

Det kunne være super rart, hvis du gad at hjælpe :):)


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. november 2017 af peter lind

Øvelse 13 ser meget forkert ud. Du for en*i*π/4  som kører rundet i en cirkel. Hvis vi tager 2n i stedet for n blive det i, -1, -1, 1, i o.s.v   den ulige dele ligger midt imellem. 


Svar #4
30. november 2017 af Mm98

Åh nej! Hvad skal jeg gøre? Vil du ikke være sød at forklare mig det :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. november 2017 af mathon

                  \small z^n=\left (2{.}3\cdot e^{i\cdot \frac{\pi }{4}} \right)^n=2{.}3^n\cdot e^{i\cdot \left ( \frac{\pi }{4}\cdot n \right )}=2{.}3^n\cdot \left ( \cos\left ( \tfrac{\pi }{4}\cdot n\right) +i \cdot \sin\left ( \tfrac{\pi }{4}\cdot n \right)\right)


Svar #6
30. november 2017 af Mm98

#5 Jeg forstår det simpelthen ikke :( 

Kan du fortælle mig, hvad jeg har gjort forkert på TI-Nspire. 

Jeg har lavet 2 lister og derudfra har jeg bestemt tallene 


Svar #7
30. november 2017 af Mm98

? :)


Skriv et svar til: Komplekse tal - Hjælp tak :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.