Matematik

Lineær algebra

03. december 2017 af LandyA (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg har vedhæftet et billede. 

Jeg har problemer med 2.1 c. Jeg tænte umiddelbart at der skal være indgange forskellige fra 0 i b1,b2 og b3, men uden videre at kunne argumentere for hvorfor. Nogen der kan hjælpe mig på vej?

Har løst resterende problemer.

På forhånd tak.

Vedhæftet fil: Spørgsmål.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2017 af MatHFlærer

\\ \left(\begin{array}{c} b_1\\ b_2\\ b_3 \end{array} \right )=t_1\left(\begin{array}{c} -1\\ 1\\ 0 \end{array} \right )+t_2\left(\begin{array}{c} -1\\ 0\\ 1 \end{array} \right ),t_1,t_2\in\mathbb{R}

her er så b2 = t1 og b3 = t2 hvoraf  t1,t2∈R fordi b1 + b2 + b3 = 0 ⇔ b1 = -b2 - b3


Svar #2
04. december 2017 af LandyA (Slettet)

Og hvordan er du kommet frem til det?


Skriv et svar til: Lineær algebra

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.