Matematik

mat aflevering

04. december 2017 af sofiejensen34 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Kan i hjælpe mig med at svare på det jeg har markeret med rødt?

Vedhæftet fil: Opgave 4.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2017 af peter lind

Du har regnet forkert se  under annuiteter


Svar #2
04. december 2017 af sofiejensen34 (Slettet)

Er udregningen forkert? eller? Ved nemlig ikke hvordan det ellers lige skal regnes


Svar #3
04. december 2017 af sofiejensen34 (Slettet)

Passer det her bedre?


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. december 2017 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. december 2017 af peter lind

Meget bedre.

Træk nu 2000kr fra de 100.765,65 og sæt det = A. Og til gengæld sætter du renten til r. Du har nu en ligning i den ubekendte r


Svar #6
04. december 2017 af sofiejensen34 (Slettet)

A=100713,65-2000

Hvordan får man r ind i ligningen? 


Brugbart svar (0)

Svar #7
04. december 2017 af peter lind

du skriver bare r i stedet for de 0,005


Svar #8
04. december 2017 af sofiejensen34 (Slettet)

Forstår det ikke helt 


Brugbart svar (0)

Svar #9
04. december 2017 af peter lind

3120((1+r)30-1)/r = 100713,65-2000

Løs denne ligning. Du bliver nød til at bruge et CAS værktøj til det


Svar #10
05. december 2017 af sofiejensen34 (Slettet)

Ser det her rigtigt ud? Og er det så bare 5%?


Brugbart svar (0)

Svar #11
05. december 2017 af peter lind

Det ser rigtig ud men du bør tage mindst et ciffer mere med. Det er ikke bare 5%


Skriv et svar til: mat aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.