Matematik

Hjemmeopgave - togskinner

05. december 2017 af JulieMLH (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej folk, jeg sidder her og har en del besvær med denne her hjemme opgave, håber i kan hjælpe mig i gang -- Julie 

------------------------------------------------------------------------------

Skinnelegemet kan inddeles i flere strækninger, der matematisk kan karakteriseres ved følgende funktionsforskrifter:

f(x) = - 1                                     Dm(f)=|-6; -2 |

g(x) er parabelformet                 Dm(g)=|-2:0  |

(hx) = 0,002x2 - 0,092 + x           Dm(h)=|0;32 |


 

Af hensyn til skinnelegemets holdbarhed er det vigtigt, at der er “bløde” overgange fra en kåbedel til en anden.

Du skal med dette som udgangspunkt bestemme forskriften for den parabelformede del udtryk g(x)

Vedhæftet fil: Togskinner.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2017 af StoreNord

Du skal finde f'(x) for de tilstødende funktioners grænse-punkter.


Skriv et svar til: Hjemmeopgave - togskinner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.