Matematik

Leibniz' transmutationssætning

09. december 2017 af ASaad - Niveau: A-niveau

Hej,

Jeg har vedhæftet et billede hvori der står skrevet transmutationssætning og hvordan man finder y= kvadr(x). 

Er der mulighed for en forklaring på, hvor 3/4 kommer fra? og kan nogen evt. vise hvordan man finder y=x eller y=x^2 ved hjælp af transmutationssætningen.

tak på forhånd.

Vedhæftet fil: spørgs..PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2017 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. december 2017 af peter lind

Mere oplysning om opgaven udbedes


Svar #3
10. december 2017 af ASaad

Jeg har taget billede af bogen, hvor de, som skrevet, har lavet et eksempel med kvadr(x)

Vedhæftet fil:spørgsdoku.docx

Skriv et svar til: Leibniz' transmutationssætning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.