Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

SRP - FYSIK OG MATEMATIK

12. december 2017 af Sahra123 (Slettet)

Hej 

Nogle der har et bud på hvilke sammenhænge der er mellem begeberne ellipsenligning + parameterfremstilling og Keplers love? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2017 af peter lind

Keplers ene lov siger at planeternes bane omkring solen er en ellipse

Ellipsens ligning kan skrives som en parameterfremstilling x=a*sin(f(t)) y = b*cos(f(t))


Svar #2
13. december 2017 af Sahra123 (Slettet)

Er det ikke x = a · cos(t) og y = b · sin(t)? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. december 2017 af peter lind

Det kan det godt være; men så er t ikke tiden. Jeg har bare generaliseret funktionen


Skriv et svar til: SRP - FYSIK OG MATEMATIK

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.