Matematik

Reducer

17. december 2017 af Luunaa (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej!!


Svar #1
17. december 2017 af Luunaa (Slettet)

#0

Hej!!


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. december 2017 af Mathias7878

Hvis

(a+b)^2 = a^2+b^2+2ab

og

2(b^2-ab) = 2b^2-2ab

hvad er

(a+b)^2+2(b^2-ab)

så?

- - -

 

 


Svar #3
17. december 2017 af Luunaa (Slettet)

was?


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. december 2017 af Mathias7878

(a+b)^2+2(b^2-ab) = a^2+b^2+2ab+2b^2-2ab = a^2+3b^2 

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. december 2017 af Mathias7878

Du skal lære kvadratsætningerne, hvordan man ganger ind i parenteser og ophævning af minusparenteser for at lære at reducere fyldestgørende.

- - -

 

 


Skriv et svar til: Reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.