Matematik

hjjææælp please , f(x)=cos(x)

01. januar 2018 af meria2004 (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej , 

jeg skal op snart op til eksamen , jeg har et spørgsmål hvor jeg skal redegør for grafens forløb for f(x)=cos(x).

jeg har skrevet lidt generalt  om enhedscirklen og radiantal ,men kunne finde noget om grafen til cos(x)


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. januar 2018 af Anders521

Hvordan ser grafen til cos(x) ud?


Svar #2
01. januar 2018 af meria2004 (Slettet)

den ser sådan ud 

Vedhæftet fil:cos(x).docx

Svar #3
01. januar 2018 af meria2004 (Slettet)

men ved ikke hvordan jeg skal beskrive grafen ? håber nogen vil hjælp mig :-)


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. januar 2018 af ringstedLC

Hvad med begreber som periode, måske amplitude, differentialkvotient/hældning?


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. januar 2018 af Anders521

Prøv at se linket

http://www.youtube.com/watch?v=BwS99qnEkqY

Heri omtales både enhedscirklen, grafen for cos (x) og deres forbindelse.


Skriv et svar til: hjjææælp please , f(x)=cos(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.