Matematik

differentiallinger

02. januar 2018 af marie9999 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Har brug for jeres hjælp til delopgave b!


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. januar 2018 af alexandersvanholm


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. januar 2018 af iliojacobsen

Først beregner du, hvad 32 % af de 6,25g/ton/km CO2 er: (6,25 / 100) * 32 = 2.
Dette er nu din y-værdi. Du skal nu finde ud af, hvad x-værdien er, hvis y-værdien er = 2. Hvis x-værdien er = 17,5, når y-værdien er = 2, må grafen altså understøtte påstanden:

solve(2=0.140518*(1.16393)^(x),x) = 17,49. Dette passer altså.


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. januar 2018 af MatHFlærer

Her er 

\frac{U(17.5)}{U(25)}\cdot 100=\frac{2}{6.25}=0.32\cdot100=32%


Svar #4
02. januar 2018 af marie9999 (Slettet)

tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. januar 2018 af iliojacobsen

Velbekomme


Skriv et svar til: differentiallinger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.