Matematik

Differentialregning

03. januar 2018 af calliemoore (Slettet) - Niveau: B-niveau

 a) Bestem den fuldstændige løsning til differentialligningen y'=5,4*y

b) Bestem den løsning f, hvor f(0)=7,1

hjælp?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. januar 2018 af janhaa

int dy/y = int 5,4 dx

ln(y) = 5,4 x + c

y = exp(5,4x) + c

y(0) = 1 + c = 7,1

c = 6,1


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. januar 2018 af StoreNord

y = c e5,4x
y(0) =c e5,4·0 = 7,1          =>  c = 7,1


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. januar 2018 af StoreNord

Skærmbillede fra 2018-01-03 20-27-42.png


Svar #4
03. januar 2018 af calliemoore (Slettet)

Tusind tak!

Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.