Kemi

Initialhastighed

06. januar 2018 af nichole12 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan beregner jeg initialhastigheden ud fra tabellen med data?

Billede vedhæftet, nogle der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. januar 2018 af AngelOneOne

Hej,

v_{initial}=\frac{c_{0min}-c_{4min}}{4\cdot 60s}=\frac{0,238M-0,2037M}{240s}=0,0001429M/s\approx 0,143mM/s

/Angel

- - -

/Angel


"The Universe is under no obligation to make sense to you" - Niel deGrasse Tyson
Look deep into nature, and then you will understand everything better” - Albert Einstein


Svar #2
06. januar 2018 af nichole12 (Slettet)

Mange tak!!

Kan du hjælpe med at beregne v0 når jeg kender kcat og enzymets molekylvægt?


Skriv et svar til: Initialhastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.