Matematik

Potenstal

08. januar 2018 af Heeyoo - Niveau: 8. klasse

Kan i komme med med 3 eksempler på regnestykker med potenstal der giver 10?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar 2018 af StoreNord

x² = 10
2x = 10
21/x =10


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. januar 2018 af SuneChr

\frac{5^{2}-5^{1}}{2^{1}}

4^{2}-2^{1}\cdot 3^{1}

2^{3}+2^{1}


Skriv et svar til: Potenstal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.