Fysik
Atomfysik
10. januar 2018 af
Loise3434 (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
Hej er der nogle som vil forklare hvad de forskellige begreber betyder og hvad de måles i
E_n = ?
n = ?
E_foton = ?
E_m = ?
Hej er der nogle som vil forklare hvad de forskellige begreber betyder og hvad de måles i
E_n = ?
n = ?
E_foton = ?
E_m = ?
Skriv et svar til: Atomfysik
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
