Matematik

Projektion af vektor

13. januar 2018 af hehexd123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogen der kan hjælpe med flg. ogpave? http://prntscr.com/i009eh


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. januar 2018 af StoreNord

\overrightarrow{a}_{b} = \frac{\overrightarrow{a}\cdot \overrightarrow{b}}{\begin{vmatrix} b \end{vmatrix}^{2}}\overrightarrow{b}


Brugbart svar (1)

Svar #3
13. januar 2018 af mathon

                \small \small \overrightarrow{b}_a=\frac{\overrightarrow{b}\cdot \overrightarrow{a}}{\overrightarrow{a}^2}\cdot \overrightarrow{a}=\frac{\begin{pmatrix} 1\\4 \end{pmatrix}\cdot \begin{pmatrix} 4\\5 \end{pmatrix}}{4^2+5^2}\cdot \begin{pmatrix} 4\\5 \end{pmatrix}


Svar #4
14. januar 2018 af hehexd123 (Slettet)

Mange tak allesammen, jeg har fundet ud af det :-)


Skriv et svar til: Projektion af vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.