Matematik

Bestem x og y

16. januar 2018 af VanessaAndersen - Niveau: A-niveau

Hej, er der nogen som kan hjælpe med opgave b?

Løsning på opgave a er O=6+2x+2y

Vedhæftet fil: opgave mat.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2018 af mathon

                             \small O=x+3+\left ( x-4 \right ) +y+4+\left ( y+3 \right )


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. januar 2018 af mathon

\small \textup{Areal =} \; \; \; \; \; ?


Svar #3
16. januar 2018 af VanessaAndersen

Er arealet så A=x*(y+3)-y*(x-4) ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. januar 2018 af dfkt (Slettet)

Ja, det bliver lidt tydeligere, når du ganger ind i parenteserne


Skriv et svar til: Bestem x og y

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.