Matematik

regression

18. januar 2018 af sandrai - Niveau: A-niveau

Hej er der nogen der kan hjælp med denne opgave? 

har vedhæftet den 

Vedhæftet fil: opgave 7.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. januar 2018 af peter lind

a) Brug et CAS værktøl til der

b) indsæt x=-18º. Løs ligningen y =180

c) Løs ligningen ½ = ax


Skriv et svar til: regression

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.