Fysik

energiforbrug og elregning

23. januar 2018 af Annaduvedhvem (Slettet) - Niveau: B-niveau

HJÆLP!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2018 af SuneChr

Skærmbillede 2018-01-23 kl. 23.29.33.png
a)  2400 W = 2,4 kW
     20 min = 1/3 time (= 1/3 h)
     Energiforbruget er de to tal ganget med hinanden.
b)  Prisen er det i a) gange kWh prisen. Den kan svinge fra landsdel til landsdel.


Skriv et svar til: energiforbrug og elregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.